3-middagen workshop “Vrouw In Beeld” 

Waarom deze unieke workshop “Vrouw In Beeld”?

Al ruim een jaar ondernemen we veel thuis, zijn onze sociale contacten minimaal en is alles ongewoon. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken!

Bedenk eens hoeveel tijd je nu aan jezelf besteed? Zit je achter je computer zoals je ook op kantoor zou doen, of kies je liever voor het gemak van een huispak, ontplofte haren en pantoffels. Ervaring leert dat dan de verbinding met je innerlijk zijn kracht verliest. Bedenk en ben je er bewust van wat dit doet met jou en je onderneming?

Hoe zou het voor jou voelen om weer met kracht te ondernemen door weer met volle aandacht met jezelf aan de slag te gaan. Je bewust te zijn van je kledingkeuze, styling, make-up en te ervaren wat dit betekent voor jouw balans tussen werk en privé, je zelfvertrouwen en jouw uitstraling. Meer dan ooit is de verbinding tussen je innerlijk en uiterlijk van essentieel belang om nieuwe kansen te zien voor jezelf en je onderneming in deze thuiswerksituatie.

 

Wie ben jij? En wat laat je zien?

In deze unieke workshop “Vrouw In Beeld”, verdeeld over drie dagdelen nemen wij, Marja van Leeuwen & Colette Cosijn, je mee en laten we je zien wat talenten & kwaliteiten te maken hebben met stijl & kleding. En hoe je door het inzetten van je sterke kanten, jouw uitstraling en zelfvertrouwen en onderneming een boost geeft.

 

Wanneer:          november 2021

Tijd:                     van 13.30u tot 16.30u

Waar:                  de Loft in Lisse