wat klanten zeggen

Wat klanten zeggen!

Regina | Inzicht in mijn kwaliteiten.

Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen. Goed inzicht in mijn kwaliteiten gekregen. Waar ik echt goed in ben, mijn passie, mijn talenten, mijn kernwaarden, wat mijn doelen zijn, wat bij me past en welke kant ik op wil. Ik zie nu helder en duidelijk wat het pad is dat ik wil bewandelen en met wie.

Tineke | Onderscheidend en succesvol

Een aantal jaren geleden heeft Colette met haar unieke en treffende vraagstelling mij inzicht gegeven in mijn belemmerende overtuigingen en angsten. Ik heb hierdoor mijn leven weer op de rit gekregen. In het voorjaar heb ik de tweedaagse gevolgd en weet nu heel helder wat mijn doelen zijn. Na het volgen van deze inspirerende training, weet ik hoe ik mijn klanten bereik en is werken geen werken meer. Ik geniet, ben succesvol en onderscheidend. Puur geluk!

Berend | Confronterende vragen waren voor mij de eye-opener die ik nodig had. 

Jarenlang ben ik bezig geweest met overleven. Doordat ik eigenlijk alle grip om mezelf was kwijtgeraakt maakte ik ongemerkt enorme fouten op mijn werk. Dit had verregaande gevolgen en ik verloor mijn baan. Mijn zelfvertrouwen was volledig weg. Bij toeval kwam Colette op mijn pad en gedurende 2 maanden heef zij mij gecoacht.De aanpak van Colette is heel direct, warm en respectvol. Zonder omhaal stelde Colette confronterende vragen die voor mij  een eye-opener waren. Ik heb nu het lef om op een andere manier naar mezelf te kijken. Inmiddels heb ik nu een baan waar ik mezelf kan zijn en mijn kwaliteiten en talenten gebruik.

Annemarie | Kracht! Power!

Dat heeft deze inspirerende tweedaagse me opgeleverd. De informatie die ik kreeg, heeft me verrijkt en was direct bruikbaar tijdens mijn sollicitatiegesprek. Toen ik tijdens het gesprek de drie redenen vertelde waarom ik geschikt ben voor de baan, waren ze onder de indruk. Deze manier van presenteren hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Zo blij dat ik deze training heb gevolgd, want nu heb ik de baan waar ik mijn unieke waarde kan laten zien. Behalve dat ze me waarderen word ik ook nog eens goed betaald. De investering dubbel en dwars waard.

Willemijn | Colette is puur, krachtig en stelde mij vragen die mij tot nadenken hebben gezet.

Voordat ik begon met succes coaching zat ik in een vacuum en voelde ik me intens eenzaam en vond dat ik er niet toe deed. Er waren drie coaching sessies nodig om mij bewust te maken van wie ik nu ben en wie ik in werkelijkheid wil zijn. Ik heb stappen gemaakt. Stappen die ik eerder niet heb kunnen maken bij mijn psychologe. Colette is puur, krachtig en stelde vragen die mij tot nadenken hebben gezet. Nu kan ik met opgeheven hoofd de wereld inkijken en geloof ik in de kracht die ik in me heb. Ik zal voorlopig blijven oefenen met de tools die Colette heeft aangereikt. Wat ben ik intens blij en dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt om me te laten coachen door Colette.

Madelief | Bewustwording heeft bij mij alles in een stroomversnelling gebracht.

Nog geen twee maanden geleden ging ik met Colette aan de slag als coach. Ik had al wat psychologen gezien maar ik bleef aanlopen tegen blokkades die ik niet begreep. De aanpak van Colette is warm, heel direct en zij confronteert je met wie je bent. Ik heb de afgelopen weken zoveel geleerd en durf het geluk weer te omarmen, omdat ik op een hele andere manier naar mezelf ben gaan kijken. Sinds ik geloof en uitstraal dat ik een mooi persoon ben die er mag zijn merk ik dat mijn omgeving op een andere en fijne manier naar me kijkt. Mijn transformatie is zichtbaar, ik ben zichtbaar. Ik durf nu liefdevol te zijn naar mezelf en mijn omgeving, en dat maakt mij een intens gelukkig en dankbaar mens.

Karoline | Ik ben Colette erg dankbaar!

Eind vorig jaar ben ik in een van de moeilijkste periodes van mijn leven gekomen. Ik zat in een rollercoaster die maar niet wilde stoppen. Mijn werk was zonder waardering en ik voelde me nutteloos. Colette gaf mij de tools om mijn passie te volgen, mijn talenten te gebruiken en te gaan staan voor wie ik ben. Na vier maanden intensieve training had ik een nieuwe baan waar ik echt werkgeluk ervaar. Mijn leven heeft een wending genomen, niet alleen zakelijk maar ook privé. Doordat ik nu uitstraal wie ik ben en wat ik wil ben ik ook een hele fijne nieuwe levenspartner tegengekomen. Werkgeluk, elke dag genieten en plezierr maken. Ik ben blij en Colette erg dankbaar!

Anne-Christine | Betrouwbaar, puur en een innemende persoonlijkheid.

Als ondernemer lukte het me niet om je juiste klanten te krijgen. Alles had ik perfect voor elkaar. Ik dacht dat ik bezig was met ondernemen, maar ik had nog een enorme blokkade waardoor ik mijn klanten niet kon bereiken. Ik moest diep gaan en Colette liet me niet ontsnappen en daagde mij uit om buiten mijn comfortzone te komen. Met bijzondere Boven de Lijn tools kwam ik met gemak achter mijn passie en mijn talenten. Door de aanvliegroute van mijn onderneming aan te passen, door mijn kracht te durven staan en te geloven in mijzelf ben ik nu een blij mens. Ik heb leuke klanten en weet nu wat werkgeluk is.

Babette | Heel confronterend en heel verhelderend.

Dat was deze training voor mij. Het belangrijkste wat ik meeneem? Ik ben van nature absoluut een helper en dat zet ik voortaan op een andere manier in. Ook heb ik nu helder dat ik mensen met de geleerde tools andere inzichten kan geven. Het visueel maken is zo verhelderend en gaaf! Ik ben veel prachtige, unieke workshopideeën en tools rijker, die ik kan gebruiken met cliënten en teams.

Pascal | Succes coaching heeft mij inzichten en inspiratie gegeven.

Voorafgaand aan de succes coaching heb ik testen ontvangen waaronder Enneagram en de Disc. Samen hebben wij mijn vraagstelling visueel gemaakt. Ik heb nu doelen gesteld en er warempel deadlines bij gezet. Dat laatste heb ik nog nooit gedaan. Deze aanpak werkt voor mij. Mijn focus is nu helder. Ik ga van mijn leven een prachtig meesterwerk maken.