Klaar met het kudde gedrag, tijd om keuzes te maken!

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Regelmatig schrijf ik een blog over scheiden, emoties die los komen en het maken van keuzes. En dat blijf ik absoluut doen. Niet alleen omdat het fijn is om ervaring en kennis te delen, maar vooral omdat ik jou wil helpen. Helpen om de juiste keuze te maken. De keuze om de regie op je leven weer in eigen hand te nemen. Kom in actie en reken af met emotionele blokkades die jou tegenhouden om je puurste en mooiste leven te leven.

Klaar met het kudde gedrag, tijd om keuzes te maken!

Het delen van waardevolle content gaat tegenwoordig vooral via sociale media. En ik denk dat dat een goed is. Alleen heb ik er moeite mee dat velen doorslaan, vooral op Facebook en Instagram. Ik zie kuddegedrag, kuddegedrag bij ondernemers. Ook IK ben meegegaan in deze flow. Ik hoorde van alle kanten dat heel actief zijn op sociale media het enige is dat werkt. Het enige dat werkt om klanten als een magneet naar je toe te trekken. En dat zal ongetwijfeld voor velen zo werken.

Mij staat het steeds meer tegen. Ik merk dat wanneer ik een interessant ebook download, ik vervolgens bedolven wordt onder e-mails die allemaal automatisch worden verstuurd. Mijn mailbox is dan net de brievenbus van Harry Potter. De irritatie bij mij neemt steeds meer toe. En door die toenemende irritatie ,voel ik dat mijn energie in kracht afneemt. Positieve energie die ik wil doorgeven aan de mensen die ik graag wil bereik en wil helpen.

Vandaag maak ik de keuze gemaakt voor een andere aanpak.

  • Minimaal één en maximaal twee keer per week zal ik content posten op sociale media. En natuurlijk zal ik je daarbij verwijzen naar mijn website.

  • Download het Ebook zonder daarna bestookt te worden met e-mails. Zeker in het kader van de nieuwe privacy wet vind ik dit belangrijk.

  • Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen. Helpen om het onderwerp scheiden en de negatieve emoties die daarbij loskomen, uit de schuld en schaamte hoek te halen. Gewoon door te delen, daarmee kun je anderen enorm helpen, juist omdat het geen populair onderwerp is.

  • Mijn doel is namelijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de blogs, de ervaringen en de kennis die ik heb. Zodat zij hun puurste en mooiste leven kunnen leven en weer in balans kunnen zijn.

De reden dat ik ben gaan doen, wat ik nu doe, is dat ik merkte hoe heftig de emoties rondom mijn scheiding waren. Maar vooral de impact van mijn negatieve emoties, waarvan angst de grootste was. Vooral in de periode na de scheiding. Het niet herkennen en vooral het niet erkennen van de emoties hebben mij lange tijd tegengewerkt. Het maakte niet uit welke baan of opdracht ik aanpakte. Mijn onderhuidse frustraties, boosheid en angst zorgde ervoor dat ik fouten maakte zonder dat ik het zelf doorhad, enorm moe was en me lamlendig voelde. Dat is niet goed voor je lijf, je brein, maar bovenal vernietigend voor je zelfvertrouwen.

Wat doe ik dan precies?

Ik help vrouwen zoals jou, je vriendin, je nicht, je tante, je moeder, buurvrouw of collega, in de periode rondom de scheiding met het hervinden van de balans in zichzelf . door hen te helpen de emotionele blokkades die zijn ontstaan te doorbreken. Het zijn juist de negatieve emoties zoals woede, frustratie, angst, maar ook het zien en voelen van het verdriet van je kinderen, die je helemaal uit evenwicht kunnen brengen. Door het wegnemen van de weerstand die is ontstaan door de negatieve emoties, krijg je weer grip op je leven.

Maar ik help ook die vrouwen zoals jou, je vriendin, je nicht, je tante, je moeder, buurvrouw of collega, die tijdens hun huwelijk ervoor hebben gekozen om fulltime of parttime moeder te zijn. Die door de scheiding nu terug moeten in het arbeidsproces en dan ervaren dat zij een achterstand hebben op anderen. Mijn kennis, ervaring en ontwikkelde tools, heb ik omgezet in een tweetal trainingen.

Vandaag heb ik mijn keuze gemaakt. De keuze waarmee ik een nieuwe koers inzet.

Wat heb jij nodig om weer in balans te komen?

Wat heb jij nodig om weer regisseur te zijn van je eigen leven?

Welke keuze maak jij?

De keuze die je NU maakt, bepaalt jouw koers!

Heb je na het lezen van deze blog vragen die je mij wilt stellen, of wil je een uur geheel vrijblijvend met mij sparren, stuur me dan gerust een email (info@colettecosijn.nl) of bel me op telefoonnummer 0627022736.