Sta in je kracht! Hoe lekker is dat?

Wat mij de laatste tijd steeds vaker opvalt, wanneer ik in gesprek ben met  vrouwen, is dat ze het enorm lastig vinden om voor zichzelf op te komen. Hoe lastig het is om zichzelf op waarde te schatten en bij een sollicitatie bijvoorbeeld echt een serieus salaris te vragen. Of zelfvertrouwen uit te stralen, zichtzelf goed genoeg vinden, denken dat anderen beter zijn. En daar schrik ik dan van, omdat het zo enorm herkenbaar is. Door bewustwording van jezelf kan dit gevoel zoveel anders zijn. Je geeft jezelf dan de kans om volledig in je kracht te staan. En geloof me dat voelt echt super lekker.

Je bent niet de enige.

Ik ben gaan onderzoeken waarom vrouwen het lastig vinden om in hun kracht te staan. Vrouwen met wie ik in gesprek ging antwoorden 9 van de 10 keer als volgt: Het is toch niet zo bijzonder wat ik kan; Hoezo zou iemand mij hiervoor moeten betalen; Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten enzovoort. Sommige van deze gesprekken waren absoluut herkenbaar, want ook ik dacht ooit zo over mezelf. Waarom zou iemand mij serieus voor mijn kwaliteiten betalen?

Ooit op een punt ben ik erin gaan geloven dat ik lui was, er met de pet naar gooide, dingen toch niet afmaakte. En juist omdat ik dat ging geloven, gebeurde dat ook steeds weer. En voelde me hierin volledig bevestigd. Ik voelde me niet gewaardeerd en had dat zo enorm nodig. Dit maakte dat ik mij onzeker voelde en het maakte echt niet uit of dit nu bij vrienden of familie was of ergens anders. In mijn beleving had ik niets interessants te melden had. Maar was dat echt zo? Door mijn eigen belemmerende overtuigingen blokkeerde ik non stop en hoe jammer is dat. Dat weet ik nu.

Ongewild en onbewust mijn conditionering.

Mijn onzekerheid, mijn ‘falen’ zoals dat voelde was ongewild en onbewust mijn conditionering geworden. Ik geloofde hierin, het was mijn verhaal. En daar zat de crux. Mijn conditionering zorgde ervoor dat ik mijn functioneren volledig belemmerde. Ik was onzeker en dacht dat ik echt nergens goed in was. En daarbij vergat ik volledig hoeveel dingen ik door wilskracht en intens verlangen voor elkaar wist te krijgen.

Op het moment dat ik mij realiseerde dat ik degene was die mezelf in de weg stond, was ik er volledig klaar mee. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan, ik heb de hulp gehad van enorme goede coaches die mij een spiegel durfden voor te houden. Prachtige leermeesters waar ik veel aan te danken heb. Ik ben door heel wat processen gegaan en ik ben daar tot op de dag van vandaag super dankbaar voor.

Het kan zo anders en zo moeilijk is dat niet.

Ik sta nu in mijn kracht, durf te zeggen dat ik mega goed ben ik wat ik doe en dat ik expert ben op mijn vakgebied. Als Bewustwording en Mindset Coach kan ik volmondig zeggen dat ik keer op keer vrouwen leer om in hun kracht te staan. Ik leer vrouwen om in hun kracht te staan door bewustwording van wie ze zijn. Om zo te ontdekken wat geluk, liefde, rust en rijkdom echt met je kunnen doen. Door in je kracht te staan voel je de energie door je lijf gaan en kun je echt gaan bereiken wat jij wilt bereiken. Mij is het gelukt en ik neem je graag mee naar jouw ontdekking van bewustwording van jezelf, zodat ook jij volledig in je kracht kunt gaan staan en vertrouwen gaat uitstalen.

En ook JIJ kunt jouw mooiste leven creëren.

Speciaal voor jou heb ik een Ebook “gratis Geluk” ontwikkeld waarmee je gaat ontdekken hoe jij geluk moeiteloos kunt laten stromen en kunt creëren wat je wilt door bewustwording. Wil jij ook geluk moeiteloos laten stromen en het allermooiste uit je leven halen.

Wil je nog een stap verder, dat kan door aan de slag te gaan met de methode “Van Bewustwording Naar Geluk”. Wat ik jou gun is dat jij je mooiste leven creëert.

Hoe snel jij weer in je kracht wilt gaan staan is een keuze die alleen jij kunt maken. De keuze die je NU maakt bepaalt de koers van jouw leven. Creëer je mooiste leven!