Aanbod voor jouw medewerkers

Investeer in de ontwikkeling en gezondheid van je medewerkers. Met mijn ervaring uit onder andere de zorg en welzijn, weet ik hoe het is om jezelf op de tweede plek te zetten. Het zorgen voor anderen is een tweede natuur van ons als mens. Dat maakt het soms ook lastig om voor jezelf te kiezen. De loyaliteit en betrokkenheid is zo hoog dat medewerkers te laat aan de bel trekken als het niet goed gaat.

Door niet jezelf op nummer één te zetten, is het haast onmogelijk om dicht bij jezelf te komen, je talenten en kwaliteiten optimaal in te zetten. Een langdurig ziekteverzuim ligt op de loer. Om langdurige uitval voor te zijn is het van belang om op tijd hulp in te schakelen.

Team coaching / individuele coaching

Als life- en loopbaancoach ben ik er om te werken aan het herkennen en aangeven van grenzen, het opbouwen van zelfvertrouwen, het zorgen voor jezelf en werken vanuit je talenten en passie. Dit kan in teamverband, individueel of een combinatie van beiden.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in van 30 minuten!