Creëer door Bewustwording!

Kwetsbaar zijn is best heel moeilijk. En vanuit kwetsbaarheid herkennen om vervolgens te erkennen is nog moeilijker.

Maar is dat echt zo?

Op het moment dat je tegen emotionele blokkades aanloopt, is het aan jou hoe je hier mee omgaat. Emotionele blokkades kunnen variëren van onzekerheid, frustratie, angst, maar ook jaloezie of wrok. Jij kunt de keuze maken om hiermee aan de slag te gaan en je blokkades te doorbreken.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het te laten zoals het nu is. Maak je de keuze om niets te doen op het moment dat je last hebt van een blokkade, dan kan ik je vertellen dat het wel meevalt met die emotionele blokkade. JOUW pijn of JOUW blokkades is nog niet groot genoeg.

Hoe stoer is het wanneer je de ballen hebt om te erkennen?

Hoe stoer is het wanneer je de ballen hebt om te erkennen dat je last hebt van je emotionele blokkade. En jij de keuze hebt genomen om hier mee af te rekenen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik hier intens veel respect voor heb.

Op het moment dat je je emotionele blokkades doorbreekt, ben je in staat om je negatieve emoties en gedachten om te zetten in positieve emoties en gedachten. En hoe vet is dat. Je gaat op dat moment merken dat het leven je gaat toelachen.

Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan!

Ruim drie jaar geleden kreeg ik de kans om mij kwetsbaar op te stellen. De jaren daarvoor had ik veel last van mijn emotionele blokkades, maar ik had geen idee hoe ik doe kon doorbreken. Ik kende niemand die mij hierbij kon helpen en vond mijn enorme muur van zelfbescherming wel veilig.

Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat ik de kans die ik kreeg, om me kwetsbaar op te stellen en mijn blokkades te doorbreken heb aangegrepen. In mijn proces waarin in stapje voor stapje afrekende met mijn onzekerheid, frustraties en angsten kon ik door mijn eigen opgelegde blokkades heen breken. De transformatie die ik onderging was zo vet, zo’n verademing. Er ontstond bewustwording. Bewustwording van mezelf.

Ik ontmoette de vrouw die ik wilde zijn en voelde innerlijk geluk, rijkdom, succes en rust.

Nu help ik vrouwen die net als ik persoonlijk en zakelijk vastlopen in hun ontwikkeling. En niet verder komen door hun eigen emotionele blokkades. Ik gun iedereen deze unieke en machtig mooie transformatie naar bewustwording. Vanuit deze bewustwording van jezelf kun je je mooiste leven manifesteren.