Elke keuze die je maakt, bepaalt de koers van je leven. En zo ben ook ik een andere koers gaan varen. De koers van bewustwording en geluk!.

Nog elke dag ben ik blij en dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. De keuze om mijn belemmerende overtuigingen en beperkende gedachten en emoties niet langer onderdeel te laten zijn van mijn leven. Ik wilde me vrij voelen, vrij zijn van al deze shit. Vrij om de vrouw te zijn die ik in werkelijkheid ben en was kwijtgeraakt.

Wat nodig is om krachtig in het leven te staan en er te mogen zijn.

Al heel lang had ik de intentie om volledig in mijn kracht te gaan staan, maar telkens gebeurde er iets waardoor het mij maar niet lukte om hierdoorheen te breken. Ik bleef terugvallen in oude patronen en oud zeer. Best jammer wanneer je beseft dat zo uren, dagen, weken, maanden en soms wel jaren aan je voorbij gaan zonder dat je het in de gaten hebt. En als je dan beseft dat elke dag je leven een dagje korter wordt, is het zo zonde om jouw kostbare tijd te verspillen. Durf te leven en doe dat ook!

In 2015 brak voor mij het moment aan om een keuze te maken. De keuze om alles te laten zoals het was, of voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn belemmerede overtuigingen, beperkende gedachten en emoties. Door mijn ongeluk werd ik gedwongen stil te staan en te beseffen dat dit mijn kans was. Mijn kans om tot bewustwording van mezelf te komen en te herkennen en erkennen waar mijn pijnpunten en blokkades zaten. Ik maakte de keuze om deze kans aan te grijpen en het leven te omarmen.

Door dit heel bewust en overwogen te doen, ontdekte ik welke stappen nodig zijn om belemmerende overtuigingen, beperkende gedachten en emoties te doorbreken. Wat nodig is om krachtig in het leven te staan en er te mogen zijn.

Ik heb ontdekt hoe bewustwording van jezelf resulteert in geluk!

In de Masterclass van vrijdag 16 november neem ik je van 13.o0u tot 17.00u mee in de stappen die je gaat doorlopen in dit magische proces. He proces van BEWUSTWORDING VAN GELUK. Want geloof me, als het mij lukt om belemmerende gedachten en beperkende overtuigingen te doorbreken, dan kun jij het ook. Wat ik jou gun is dat je niet zoals ik zo’n enorme wake-up call nodig hebt. Maar dat je NU vandaag de kans aangrijpt om de koers van jouw leven te veranderen en daarmee je mooiste leven creëert.

 

Maar er is meer! Behalve de masterclass zijn er nog andere kansen om GELUK naar je toe te halen.

De afgelopen jaren heb ik het proces van bewustwording van mezelf bestudeerd en verder ontwikkeld. De kracht van bewustwording was voor mij zo vanzelfsprekend dat ik zelf in eerste instantie de waarde hiervan niet in de gaten had. Ik kreeg door mijn bewustwording en mindset heel veel voor elkaar en kon hiermee mijn mooiste leven creëren. En ik blijf dit doen omdat ik hier intens gelukkig van wordt.

Tijdens het ontwikkelen van deze stappen ben ik heel veel boeken gaan lezen van onder andere voor mij inspirerende schrijvers zoals Napoleon Hill, Carol Dweck, Rhonda Byrne, Jan Bommerez en Esther Hicks in de huid van Abraham. Deze stappen vind je terug in de methode Geluk. Je kunt NU direct beginnen met het creëren van je mooiste leven.

Ter gelegenheid van de eerste Masterclass op vrijdag 16 november, heb ik een GELUKSCOMBI gemaakt van de Masterclass in combi met Methode Geluk. Je kunt hier mee over lezen op de website. Maar natuurlijk kun je je ook meteen inschrijven en NU starten met het creëren van je mooiste leven.